Vaihda normaalityyliin
Yhdistyksen tulevia tapahtumia
Lähetä vastaus

Kevätkokous 2013

Su Tammi 06, 2013 11:39

Yhdistyksen kevätkokous pidetään 24.3.2013 Lohjan ABC:llä klo 13 alkaen.

Kokouskutsu tulee nettiin myöhemmin.

Tervetuloa!

Re: Kevätkokous 2013

Pe Maalis 08, 2013 7:15

Selvennykseksi vielä kaikille jäsenille: lehdessä 1/2013 oli painovirhe koskien kevätkokouskutsua, päivämäärä oli väärä. Kokous pidetään yllä mainittuna ajankohtana eli 24.3.2013 klo 13.00 Lohjan ABC-asemalla. Myös kohdassa 8. muotovalioarvoa koskeva lause Koulutustunnus kansallisen pelastukoirakokeen 1-luokasta... kuuluisi olla Hyväksytty tulos kansallisen pelastuskoirakokeen 1-luokasta...

Olemme lähettäneet asiasta sähköpostia niille jäsenille, joiden sähköpostiosoitteet on tiedossa, mutta ikävä kyllä siinäkin mailissa oli virhe: väärinkäsityksestä johtuen ilmoitimme, että valtakirjalla edustaminen ei ole mahdollista. Tarkistusten jälkeen on ilmennyt, että ko sääntömuutos on voimassa ja valtakirjalla edustaminen siis mahdollista kevätkokouksessa.

Pahoittelen, että näitä virheitä on tullut!

Kaikille jäsenille on tänään postitettu uusi kirjallinen kutsu, jossa virheet on oikaistu.

Hallituksen puolesta

pj. Elisa

Re: Kevätkokous 2013

To Maalis 14, 2013 8:35

Kokouskutsu tuli sitten tänään(!). Postileimasta ei saa selvää, mutta ehkä se on kuitenkin lähetetty ajoissa.

Hallitus on nyt sitten vastoin aiemman hallituksen kantaa päättänyt ehdottaa sääntömuutosta, että 20 vuotta perhejäsenenä ollut ei tulekaan ainaisjäseneksi. Käsittääkseni tämä on yhden hallituksen jäsenen henkilökohtainen näkemys, jolla ei ole laajempaa kannatusta.

Minä ja Anne olemme olleet yhdistyksen jäseniä vuodesta 1994 (tai 1995), enkä oikein ymmärrä millä logiikalla toisesta meistä tulisi ainaisjäsen ja toisesta ei. Ymmärtääkö joku muu?

Toivon, että yhdistys ymmärtää äänestää tämän kumoon (itse en pääse paikalle, ne jotka ovat menossa voivat ilmoittautua minulle, jotta voin antaa valtakirjan jollekulle).
Lähetä vastaus