Muutamia yleisiä ohjeita palstan käytöstä

Lue tämä EHDOTTOMASTI ennen rekisteröitymistäsi!
Vastaa Viestiin
Raisa Ristimäki
Viestit: 45
Liittynyt: Ti Touko 05, 2009 9:33
Paikkakunta: Sauvo
Viesti:

Muutamia yleisiä ohjeita palstan käytöstä

Viesti Kirjoittaja Raisa Ristimäki »

Käyttäjätunnuksen muuttaminen ja unohtunut salasana

Jos sukunimesi on muuttunut ja haluat vaihtaa käyttäjätunnuksen uuden nimen mukaiseksi, niin ota yhteyttä ylläpitoon. Jos olet unohtanut salasanan, voit pyytää uutta salasanaa.

Yleisiä ohjeita foorumin käyttöön

Netiketti

Asiallinen kielenkäyttö on kaiken a ja o, jotta foorumimme pysyy mukavana, ja jotta sitä on jokaisen mukava tulla lukemaan. Perussääntönä voisi sanoa, että ole kohtelias muille kirjoittajille, älä provosoi, äläkä hauku muita.
Harkitse viestejäsi myös lukijan kannalta. Kannattaa tutustua netiketin http://www.internetopas.com/netiketti/ ohjeisiin ja sääntöihin ja noudattaa niitä. Muista, että nettiin lähetetty viesti jää lukijalleen ja netin syövereihin talteen vaikka poistettaisiinkin julkiselta foorumilta, joten mieti mitä kirjoitat ja ole valmis seisomaan sanojesi takana vielä myöhemminkin. Henkilökohtaiset erimielisyydet ja niiden ratkominen eivät kuulu palstalle. Epäasiallisesta käytöksestä huomautetaan ja tilanteen niin vaatiessa käyttäjä poistetaan väliaikaisesti tai pysyvästi foorumilta.

Oikea palsta

Kirjoita viestisi oikealle palstalle. Koulutukseen liittyvät kirjoitukset kuuluvat koulutuspalstalle ja terveysasiat terveys ja jalostus -palstalle. Onnittelut tulee kirjoittaa foorumilla olevalle tuloksia ja onnitteluja-palstalle, ei yleiselle palstalle. Sekalaiset palstalle kuuluvat kaikki aiheet jotka eivät sovi muille palstoille. Väärällä palstalla olevat ketjut siirretään sopivammalle palstalle. Saman viestin kopiointi usealla palstalle on kielletty.


Kuvat

Merkitse viestiketjun otsikkoon [kuvia] jos aloitat kuvaketjun. Kuvien maksimikoko on noin 400x600 pikseliä. Silloin kuva mahtuu kaikkien ruuduille, vaikka selainikkuna ei olisikaan koko näytön kokoinen. Laita tätä isommat kuva linkkeinä.
So tell me what the truth is!
Vastaa Viestiin